Tävlingen igår

Var tävling på klubben igår och jag var som vanligt med. I femtio centimetersklassen så red jag först Jagaar. Han kändes fin men tyvärr så blev det en vägran på ett hinder i fas ett. Mitt fel för Jagaar var verkligen superfin!
Tävlade också George i den klassen men det gick rent åt skogen. 
Redan efter hinder ett så tog han bettet och bara drog så in i helskotta. Kom över hinder ett, två och tre. Sen skulle jag förbi ett hinder för att komma till fyran. Men istället för att gå runt så drog han rätt över även om jag verkligen försökte få honom bredvid. I hoppet tappade jag balansen då jag inte var beredd. När han sen hade landat så svängde han höger rätt snävt och började på det så skuttade han till. Blev en tjusig flygtur av det.
 
I sextio red jag bara Jagaar. Det gick även där rätt bra, om man bortser från en dum liten vägran...
I sjuttio gjorde jag nog min bästa runda någonsin. Jag är så sjukt nöjd. Bra flyt, bra tempo, bra vägar, det mesta var bara toppen! Blev felfri där och kom faktiskt tvåa. Så jäkla glad!
Avramligen kommer i slutet för er som bara vill se den. 
 

Kommentarer från er
Postat av: Anonym

Du rider bra, men du lutar dig fram alldeles för mycket på så låga hinder och även reser du dig alldeles för tidigt. Hästarna hinner inte få upp framdelen innan du står väldigt framåtlutad.

Svar: Tack så mycket :) Jo, jag upplever själv att jag gärna kastar mig framåt för mycket när jag hoppar. Blir lite automatiskt så när jag bara tänker på att jag måste bli bättre på att ge eftergift.
Matilda

2015-05-04 @ 15:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0