Jag försöker i alla fall

Så det visar sig igen, jag kan inte blogga, man kan väl säga att denna bloggen är tänkt lite som en dagbok då jag så många gånger har misslyckats med papper och penna. Men jag försöker på nytt igen nu då, kanske kan jag denna gång komma ihåg att fortsätta. 
 
Vad händer? Nja. inte så mycket. Är runt 22 dagar till jag lämnar landet för min Rid- och Språkresa på Irland, riktigt spännande ska det bli. Skaffade mig igår en resväska, rätt nöjd med den, kommer verkligen kunna känna igen den på flygplatsen när jag ska hämta upp den. Visst är den snygg!
 
Är ensam hemma hela kvällen så just nu sitter jag och ser på Sagan om Ringen, tyckte att det passade då jag läser just Sagan om Ringen för andra gången. Älskar verkligen Tolkiens böcker, de är skriva på ett så vackert sätt! Åt precis också middag, lassagne blev det. Sen är det snart dax för Eurovision och det kan man ju inte missa. 
 
Imorgon väntar terminens andra och sista hopptävling. Kommer att rida Jagaar i 50, 60 och 70 cm och Juniper i 50 och 60 cm. Håller tummarna för att allt går som det ska, och att jag sitter kvar i sadeln. 
 
Foto: Saraomalins.blogg.se
Blir inga flygturer imorgon!
 

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0