Jag försöker i alla fall

Så det visar sig igen, jag kan inte blogga, man kan väl säga att denna bloggen är tänkt lite som en dagbok då jag så många gånger har misslyckats med papper och penna. Men jag försöker på nytt igen nu då, kanske kan jag denna gång komma ihåg att fortsätta. 
 
Vad händer? Nja. inte så mycket. Är runt 22 dagar till jag lämnar landet för min Rid- och Språkresa på Irland, riktigt spännande ska det bli. Skaffade mig igår en resväska, rätt nöjd med den, kommer verkligen kunna känna igen den på flygplatsen när jag ska hämta upp den. Visst är den snygg!
 
Är ensam hemma hela kvällen så just nu sitter jag och ser på Sagan om Ringen, tyckte att det passade då jag läser just Sagan om Ringen för andra gången. Älskar verkligen Tolkiens böcker, de är skriva på ett så vackert sätt! Åt precis också middag, lassagne blev det. Sen är det snart dax för Eurovision och det kan man ju inte missa. 
 
Imorgon väntar terminens andra och sista hopptävling. Kommer att rida Jagaar i 50, 60 och 70 cm och Juniper i 50 och 60 cm. Håller tummarna för att allt går som det ska, och att jag sitter kvar i sadeln. 
 
Foto: Saraomalins.blogg.se
Blir inga flygturer imorgon!
 

Rikstornering

Var idag på Rikstorneringen i Hovdala vid Hässleholm. Blev en del foton så jag delar med mig av ett. Rätt mycket redigering bakom, det mesta handlade om att få mer oskärpa i bakgrunden för att få motivet att framhävas mer. Första gången jag testar denna tekniken men jag är ändå rätt nöjd.
 

Det drar ihop sig!

Insåg idag att det imorgon klockan 06.40 är exakt en månad till vi som ska iväg på rid- och språkresa ska träffas på Arlanda. Jag är så sjukt taggad! Har faktiskt redan nu börjat skriva packlista och i helgen ska jag provpacka bara för att se om den resväskan vi har nu räcker eller om jag behöver köpa nån häftig färgglad väska (har spanat in en jättecool, batikmönstrad!)
 
Igår fick jag deltagarlista och lite andra papper. Snacka om att jag bara vill iväg nu!! Någon, låt nästkommanade veckor snabbspolas förbi tillsammans med allt vad nationella prov och tråkiga lektioner heter. 
 
Förresten så har jag i veckan upptäckt två otroligt begåvade människor på Youtube. En som gör covers på låtar med fiol och en som gör acapellacovers. 
 


Hon har gjort många jättefina covers på låtar som The Last Goodbye av Billy Boyd och The Hanging Tree. 
 
 
Seriöst, detta är en av de vackraste sånger jag känner till. Var med i slutet av den sista Hobbitfilmen (jag erkänner, jag grät)

RSS 2.0