Helgen

I fredags var jag efter skolan ute i stallet och red Mulle. Han har i princip bara stått i ett år pga. skada, men nu har han börjat sättas igång igen. Just nu så skrittas han bara och det kommer han att gör ett tag till. Håller tummarna för att allting kommer att gå bra.
Red först lite i paddocken och det gick bra, sen så red jag också runt om paddocken vilket också gick bra, förutom att han ville sluta innan jag vilket ledde till lite tramsande i form av mini stegringar och tramp på fel håll.
 
På lördagen var jag också och red Mulle, då började jag rida utanför paddocken och det gick bra. Sen så skrittade jag ner i en av hagarna och red nån vända upp och ner för en backe. På vägen upp var han rätt pigg och ville gärna trava, så där blev det en liten balansgång mellan trav och tvärstopp. Men det gick bra och han höll sig i skritt. 
På lördag eftermiddag var jag ute en sväng på cykelklubbens mountainbike läger. Både pappa och syrran var med och var där hela helgen. Trevlig stämning där ute!
 
På söndagen var jag på Jägersro för travkurs. Jag körde inte Iceland denna gången utan istället ett annat russ som kallades Manne. Fick köra på milebanan och det gick bra. Blev dock lite "nostalgisk" av att se ascotbanan på så nära håll, kunde nästan höra ljudet av dova hovslag i sanden som man hörde när man red där. 
 
När jag hade kört ett varv på milen så fick jag öva lite på att svänga och vända pch sånt innan bland hagarna och det gick bra det också. På vägen tillbaka fick jag köra helt själv utan ledare i vagnen då hon hade hämtat två hästar i hagen och gick bakom mig med dem. Men det gick bra att kära helt själv också. När hon satte in hästarna i stallet så fick jag köra två varv runt stallshoppen också, inga problem där alls. 
 
Sen igår så var det studiedag så jag var ute en sväng i stallet och red Mulle igen.  Red först runt om hagen och då var han lite seg. Sen red jag ner i hagen och skrittade upp och ner för backen fyra gånger. Han var pigg uppför och ville hemskt gärna trava men han fick gott hålla sig i skritt. Sen skrittade jag lite till runt om paddocken och då var han pigg och framåt. Gillar lilla Mulle så mycket, han är som han är och det är det som gör honom till just Mulle. Han nafsas och fjompar sig och även om det är fel så är det så han är. 
 
 
 

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0