Dag 2

16 juni
Vi gick upp 07.20, eller var iallafall då klockan ringde. Efter frukost åkte vi iväg till stallet som ligger ca. 15 min från Kill. Calliaghstown Equestrian Centre heter stallet, och det är ett supermysigt ganska stort stall. Vi var i stallet lite innan 9. När vi kom dit så tog vi in hästarna från hagen och sen gjorde vi iordning dem. Jag fick rida en ponny vid namn Honey. Vi red dressyr men det gick inte superbra då Honey inte var jättesugen på att gå ut i hörnen. Sen åt vi lunch. Vi fick alla med oss lunch varje dag och vi fick mackor med sallad, skinka och ost. Till det fick vi choklad och någon gång varsin liten chipspåse (nyttigt, nyttigt). 
Nästa lektion fick jag rida en skäck med mycket hovskägg, Culskey hette hon. Vi hoppade den lektionen men min häst var nog inte supersugen på att hoppa då den saktade ner inför varje hinder innan den kaninhoppade över. Minns faktiskt hur jag den sista rundan blev påhejad av alla vilket var jättekul. 
Instagram media matildamilton - Rode this cutie today. He was nice but a little bit slow. We jumped the last lesson today and he stopped every time before he jumped, but we made it over XD
Söta Culskey
 
Sen hade vi engelska i två timmar och då pratade vi bara vilket var lite tråkigt. När vi kom hem igen så duschade vi och åt middag och sen träffade vi de andra som bodde i Kill och hängde med dem på byn.
Vi tjejer som bodde i Kill

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0