Alaska Steeds

Fick ett par vinterridstövlar i julklapp nu i jul. Modellen heter Alaska Steeds och de finns att köpa på Hööks för mellan 379-429 kr. 
Ridstövel Alaska Steeds®
 
Passform:
Jag brukar ha problemet med att ridstövlar är för höga och skaver mig i knävecket men dessa är lagom höga för mig. Det är stretch vid dragkedjan och det är jättebra då man får plats med ett par extra strumpor. De är enligt mig väldigt smidiga trots att de inte ser ut att vara det, de är inte ivägen när jag ska sitta upp. Vad gäller att rida i dem är foten kanske lite klumpig, men det är svårt att komma ifrån det om man ska ha ett par varma skor. Jag har fått skav på hälarna och "fotknölarna" av dem, men det är nog bara jag då det räcker med att någon ens nämner något om skor för att jag ska få skav. 
 
Hur de håller värmen:
Jag har väldigt lätt för att frysa om tårna, men med dessa har jag bara frusit lite en gång och då var det flera minusgrader ute och jag hade bara ett par tunnare strumpor på mig. Jag har gått i grymt leriga hagar med dem och jag kan baserat på det säga att de är väldigt vattentäta.
 
Övrigt:
De är väldigt lätta att tvätta av då det räcker med att bara dra över dem med en blöt svamp eller till och med spola av dem om det skulle behövas.
En annan bra grej är att det finns reflexer på dem. 
 
Tycker verkligen att de är värda priset. De sitter bra, är inte jätteklumpiga och håller värmen bra. 
 
 

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0