Helgen

Imorgon blir det cykling som vanligt. Känns alltid lagom drygt att behöva ge sig ut på morgonen men när jag väl är ute så är det rätt skönt. 
Sen på söndag ska jag in på Jägersro och prova på trav. Har velat lära mig köra och så väldigt länge men jag har aldrig fått tummarna ur, men nu så. Ska faktiskt bli riktigt kul att få prova på något nytt som har med hästar att göra men som ändå inte innebär ridning. 
 
 

Fredag

Fredagar är en rätt lugn dag för min del, vilket är riktigt gött.
Gick upp vid 6 i morse trotts att bussen inte gick förrän kl. 8.40. Men det är rätt skönt att gå upp så tidigt då jag behöver ha lite tid att vakna på innan dagens första lektion. Jag lyxade som på varje fredag till det med äggröra. Går ju så fort att fixa till och gott är det ju också. 
Sen slappade jag lite innan jag gjorde mig iordning och stack till skolan.
 
På fredagar har vi bara två lektioner: historia och matte. På historian pratade vi om varför första världskriget började och på matten jobbade vi med funktioner (blegh....) Efter det åt jag lunch och sen åkte jag hem igen.
 
När jag kom hem kollade jag lite på skidor med stackars sjukskrivna mamma. Sen åt vi kyckling-pita och gick ut en runda med Milton. Nu sitter jag och kollar på Let's Dance och äter Skittles och chips. Mums. 
Dagens outfit, för det är väl så alla bloggare skriver väl. Haha. Lägg märke till min nya hårfärg. 

Haha
RSS 2.0