Dag 5 av Irlandsridlägret - Del 2

Efter att ha hoppat terräng hade vi engelska. Sen på kvällen skulle vi få vara med och hopptävla så vi gick också banan och sen åt vi pizza med pommes och det var jättegott. Jag fick Casey, en grå ponny jag då aldrig ridit innan dessutom så han jag inte rida henne innan tävlingen lika mycket som alla andra då det var någon annan som skulla ha henne så jag hann bara galoppera lite och hoppa ett språng i ridhuset. Sen red vi upp till hoppbanan och fick provhoppa hinder nummer ett. Hinderna låg på 70 till 80 cm och det var rätt lagom. Vi fick hoppa två rundor var.
Första rundan gick toppenbra. Ettan gick bra, tvåan var en enligt mig megastor oxer så jag var lite nervös när den tornade upp sig framför mig men vi kom över utan större problem. Alla andra hinder gick också bra och vi blev felfria.
Runda två gick sämre, tyvärr. Först så rev vi nummer två (megaoxern) och sen vägrade vi på trean så det var lite synd. Dessutom regnade det hela tiden så vi var ett gäng kalla ryttare. Sen fick vi alla rosett (nu hänger den så snyggt med alla mina andra).

 Jag och Casey är tredje ekipage från vänster.

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0