Stallet idag

Var i stallet idag och red först Mulle. Skrittade bara som vanligt. Red först i och runt paddocken och sen skrittade jag upp för backen i hagen fyra gånger. Det gick bra, Mulle var dock som vanligt väldigt sugen på att trava i uppförsbacken. 
 
Blev sen tillfrågad om jag ville testra rida Honja, en häst jag red lite sommaren 2013. Då var hon rätt speciell och grymt känslig. Hon har förändrats en hel del även om hon fortfarande verkar rätt känslig, dock på ett nästan positivt sätt. Älskar själv att rida känsliga hästar då det handlar så mycket mer om känsla och teknik än styrka.
Red henne bara en kort stund för att se hur hon var att skritta och trava då jag ska få rida henne näst nästa vecka då hon som har hand om henne idag ska iväg. Ska bli kul att få göra något annat än att bara skritta Mulle och Gaxe. Även om jag jättegärna vill att Mulle ska komma igång igen så är det rätt svårt att tycka att det är kul att sitta och skritta runt för att Mulle ska kunna kunna ridas och tränas ordentligt känns så långt borta. 
Honja sommaren -13
Mulle sommaren -13
 

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0