Tävlingen igår

Som jag skrev igår så var det hopptävling igår. Jag skulle ha gjort fyra starter men valde att bara rida tre av dem. Varför kommer jag till senare.
I femtio cm klassen red jag först George, en ny ponny, hur fin som helst. Han hade i de starter innan mig inte lyft ordentligt på benen och på så sätt hade han rivit nått hinder, så jag jobbade mycket med att han skulle komma in bra på hinderna. Red fas 1 felfritt men när jag skulle börja på fas 2 fick jag total blackout och glömde helt bort var hinder 7 fanns. Kom på det och red klart banan med en urusel tid och 4 fel pga av en volt. Är så arg på mig själv, jag hade ju liksom gått banan flera gånger och gått igenom den ännu fler.

Jag red också Juniper i femtio cm. Hade sett att han var seg och ganska slö och var beredd på att jag skulle behöva jobba mycket. Behövde sitta upp på honom fort som in i helskotta och stiglädrena blev därför långt ifrån optimala. Red felfritt. Var dock hur trött och varm som helst efter den rundan, men jag var också förkyld så det förklarar en hel del. Kom fyra i den klassen och det är jag rätt nöjd med. 

Red också i sextio på Juniper. Gick rätt långsamt då jag verkligen inte var fit for fight. Valde efter den rundan att stryka mig från sjuttio cm klassen då jag verkligen inte orkade. Kan låta riktigt mesigt men jag rider hellre rundor som jag är hyfsat nöjd med än fyra rundor där jag är väldigt besviken över den sista. Och det kommer fler tillfällen. 


Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0