Hästar, hästar och hästar

Jag har "äntligen" kommit in i en sådan period när hästar är en stor del av mitt liv igen. Har tidigare haft ett par svackor där jag tappade lite av intresset, som värst var det förra hösten då jag till och med hade planer på att sluta rida på ridskola och bara hjälpa till att sköta, sån tur att det inte blev så.
Nu tänker jag mycket på Shiva, hade hon bara varit bra i hovarna så hade jag fortfarande haft henne kvar, vi hade antagligen gjort vår tävlingsdebut igår och jag skulle när jag kommer hem ta mig ut till stallet och ta hand om henne. Nu är det inte så. Jag kan inte släppa att min första häst slutade på det viset, men samtidigt ska jag inte låta det stoppa mig. 
Kollar just nu efter nya hästar, och nu står en hopphäst rätt högt upp på önskelistan. Och med hopphäst menar jag en större häst jag kan utvecklas med och kanske till och med kan komma ut och tävla lite högre klasser på. Drömhästen ligger väl på runt 160 cm, snäll men ändå pigg, bra steg, stor luftig galopp, frisk och trafiksäker, ska gå att tävla i hoppning och dressyr, gärna fälttävlan också då det är något jag verkligen vill testa. 
 
 
 
 
 

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0