Överlevnadsguide för ridning och hästskötsel i kyla

Nu börjar det bli kallt på riktigt, enligt mig ialla fall. Efter måna vintrar i stallet så har jag den hårda vägen fått lära mig hur jag håller värmen och nu hade jag tänkt dela med mig av mina tips.
 
1. Lager på lager! Bättre att ha på sig så att man lätt kan ta av sig ett lager om man blir för varm.
2. Underställ! Skaffa ett underställ, så skönt att ha på sig, tänk bara på att se till så att sömmarna på insidan av benen inte är för stora så att du får skav.
3. Två par vantar! Ha minst två par lite tjockare ridvantar med dig i stallet. Se till att ha det ena paret i en ficka nära kroppen (innerficka?) när du rider så att du kan byta till dem när de vantarna du rider med har blivit för kalla.
4. Se upp med fingrar och tår! Var extra försiktig med fingrar och tår, det gör verkligen superont att slå sig på kalla fingrar eller tår. Håll koll på hästens hovar och tänder, aj...
Glada Filiokus idag :)
 
 

Förmiddagsunderhållning

Kollar på inomhusterrängen som de hade på Sweden international horseshow i torsdags(?). Väldigt intressant och spännande!Jobba, jobba, jobba...

Imorgon är resten av klassen ledig, men inte jag. Jag och två andra i klassen tog på oss att fixa med tekniken i en teater. Har faktiskt inget emot det, har ändå inget bättre för mig när jag är ledig... Så imorgon är det premiär :) Hoppas att jag inte sjabblar till det för mycket, har ändå hänt ett par gånger att jag har färväxlat blått och rött ljus. 
Vad händer mer i veckan? Inte mycket. Julskyltning i Staffanstorp på lördag och dit ska jag nog en sväng. På söndag så hoppas jag på att kunna komma ut till stallet, behöver verkligen ett par doser häst i veckan för att livet ska fungera.
Kom tidigare i veckan över otroligt fina bilder på mig och Jagaar. Älskar dem verkligen. Kolla gärna in fotografernas sida :)
Gillar den här under absolut bäst!
 

RSS 2.0