När allting är rätt

Var igår och provade åka shorttrack igen, och nu har jag bestämt mig, detta är vad jag vill göra. Tycker att det är superkul och det är nog en sport som kan passa mig superbra. Tyvärr bor jag rätt avsides i en by som har bussar som inte går superofta, så i nuläget är det torsdagar och möjligtvis nån måndag som gäller.


Dagarna som gått

I måndags var jag och provade shorttrack igen. Åkte med en grupp som kanske var lite väl liten för både mig och syrran så jag ska åka med en annan grupp idag, spännande.
 
I tisdags tog en av våra älskade kaniner vägen upp till himmlen. Hon hade dött av av sig själv och låg så fridfull i halmen. Vi begravde henne bredvid våra andra djur och ett ljus har brunnit för henne sedan dess. 
Vila i frid Fiffi. 2008 - 25/2 2014
Like a white rose in a field with grass.
Like sunshine on a rainy day.
You were different. 
Always happy.
Always kind.
Now it´s the white rose that is there for you.
Now it´s the sunshine that shines for you.
Now it´s me that can be happy and glad.
Beacause that´s what you learnt me. 
 

Som en vit ros på ett fält med gräs.
Som solsken på en regnig dag.
Du var annorlunda.
Alltid glad.
Alltid snäll.
Nu är det den vita rosen som är där för dig.
Nu är det solskenet som lyser för dig.
Nu kan jag vara glad och snäll.
För att det är vad du lärde mig.

 
 
 
 

En erfarenhet rikare

Idag har jag provat på shorttrack, hastighetsåkning på skridskor för er som inte vet. Har velat testa det ett tag och nu hade dom så att man kunde komma och prova. Det var jättekul och skillde sig verkligen från hur jag har åkt skridskor innan, detta då skridskorna man använder i shorttrack har längre skenor. Skridskorna är lägre i benen än vanliga skridskor och detta gav mig skav på ena benet, ska jag börja med denna sporten blir det nog att införskaffa ett par tjocka strumpor. 

RSS 2.0