År 2014

Har tänkt skriva ihop en sammanfattning utav år 2014, så här kommer den.
 
Januari: 
Minns inget alls ifrån Januari...
 
Februari:
Fiffi vår ena kanin gick bort. 
 
Mars:
Mountainbike dagläger i Höör(?). 
 
April:
Klubbtävling i hoppning på Vasaholm. Red Juniper. 50 cm felfritt, kom 2a. Kom i 60 cm 3a. Kom i 70cm klassen 7a. 
Gud vad vinkeln ser mig att se stor ut... 
Klicka för att stänga bilden
 
Maj:
Tror jag var iväg och provred Shiva i maj. Var kärlek vid första ögonkastet. Denna ponnyn ville jag ha!
Juni:
Tog moppekort och fick hem Shiva. Var jätteglad och spenderade all tid i stallet. Upptäckte sen på slutet av månaden att hon hade fått gallor och tog det lugnt och promenerade i princip bara med henne. 
Juli:
Shiva blev värre och vi tog beslutet att lämna tillbaks henne. Dagen innan vi körde upp med henne så trillade jag av en häst och slog mig på riktigt för första gången. Slog sönder läppen rakt igenom, slog ut en tand och fick en spricka i okbenet. 
Sista gången jag såg min älskade vita prinsessa <3 Saknar henne så sjukt mycket.
Augusti:
Började på Spyken, estetik, inriktning media. Var sjukt nervös för att jag inte skulle passa in i klassen, men o vad fel jag hade.
 
September:
Livet fortsatte som vanligt. Hade en enorm svacka i min ridning ett tag men den försvann efter höstterminens andra hopptävling. Blev bara en placering där på George, 6e plats blev det. Red som vanligt också Jagaar, några placeringar blev det inte och även om vägringar tillhörde vanligheterna så var jag faktiskt grymt nöjd med våra rundor.
Foto: Linnea Ekenberg
 
Foton: saraomalins.blogg.se
 
Oktober:
Jag blev 16 och fick i födelsedagspressent en GoPro kamera
Så här blev det under premiärturen.
 
November:
Hände inte speciellt mycket här.
 
 
December:
Jullov! Julafton! Skivare i julklapp! 
 
 
 
 
 
 

Snow ❅

Var ute och cyklade med klubben nu imorse, i snön. Rätt härligt var det, inte för kallt så man frös inte tårna av sig. Var dock rejält halt på sina ställen. Råkade själv komma ut på en isfläck och hann knappt varna de andra för att köra där innan jag drattade i backen, blir nog ett härligt blåmärke på höften av det. 
 
Fick i julklapp blandannat en skrivare så nu blir det att försöka sälja inte bara 
 

Dagen

Började dagen med det vanliga lördagsnöjet, mountainbike med klubben. Valde att köra med mellangruppen istället för lilla gruppen som jag brukar vara med och leda lite grann. Är faktiskt välidig nöjd med dagens tur. Hängde med rätt bra för att så dålig kondis som jag har. Blev grymt lerig och blöt på köpet också. Hade som julavslutning korvgrillning vid ett vindskydd. Staffanstorps CK är verkligen en helt grym klubb. Urbra cyklister, trevligt folk och bra gemenskap, slå det!
När jag kom hem så bytade jag om och drog iväg till stallet. Red bara Filiokus. Skulle ha ridit Gaxe också men det började blåsa och regna/snöa så jag ville komma hem så fort som möjligt så jag skulle slippa behöva blåsa av vägen påväg hem. Red Filiokus några varv runt hagen, och det gick bra, som vanligt. Han var lite på tårna och studsade iväg ett par steg då och då, plus att han gick och spände sig rätt ordentligt. 
Inte foto från idag. Men Filiokus är det :)

RSS 2.0