La prima lezione di italiano è il Lunedi

Mood: Tired but happy, and yeah, excited! 
Listening to: The Indie Mix on Spotify
Reading: What I'm writing, duh!
Weather: Blegh...
 
Som det står (har egentligen ingen aning, man kan aldrig lita på google translate) i rubriken så ska jag börja läsa italienska på måndag. Var iväg och fick det inlagt på mitt schema i förgår, ska bli kul med ett nytt språk igen.
 
Dagen har varit rätt chill, vaknade runt 06.30 och åt frukost och gjorde mig iordning för skolan. Tog bussen härifrån klockan 07.38, var i Lund vid runt 08.10. Dödade 50 min med småsnack och ett besök på Coop där jag köpte en drickayoghurt. (Ny smak, choklad, jordgubbe och chili. Lät ganska gott, det var det inte, örk, tog en klunk och bestämde mig sen för att aldrig mer dricka sådan drickayoghurt igen.)
Började 09.00 med Svenska, blev mest en massa snack om läroplanen och disskutioner om vad vi ville göra. Hade sen matte i världens mest deprimerande klassrum, i källaren, seriöst... Sen slutade jag 11.45. Tidigaste bussen jag kunde ta gick 11.47 från centralen och den kunde jag omöjligt hinna med så jag åt luch istället och drog mig sedan hemåt en timme senare. 
 
Imorgon väntar konvent med förhoppningsvis en del roliga människor, yus! Men nu får jag ta mig tillbaka till vad jag höll på med, "läxa".
 
Hittade förresten in på skolbibliotekets avdelning med engelska böcker för nån dag sen, Shakespeare's samlade verk på engelska, någon? 
 
 

Kommentarer från er

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0