Min praoplats är...

Jag ska praoa på Horze i Malmö, tjoho. Ska bli väldigt spännande! Men nu ska jag ha svenska, eller engelska... jag har ingen aning. Efter skolan är det dags att åka ut till Vasaholm :)

Piggeliner

Var ju i stallet iförrgår, tjoho! Började först med att göra iording Bonaqua och Alma gjorde iordning Garre. Bonaqua var som vanligt väldigt bitig, men hon är ju faktiskt bara åring. Sen tog vi ut som och de blev longerade. Sen satt vi upp, hon kändes väldigt lugn och fin. Sen skulle vi börja trava. Alma fick Garre att trava innan Bonaqua kom fram i trav så Bonaqua blev rädd eller något när han började trava. Så hon rusade in till mitten av ridhuset och , jadu, jag har ingen aning om vad hon gjorde, men det var typ ett bocksprång på stället flera gånger skulle jag tro. Jag lugnade ner henne och började trava. Hon bockade igen och då kändes det väldigt mycket som om att jag var på väg av. 
 
Så sa Jaana att vi skulle hoppa av, för att de var för pigga. Det var ju farligt som de höll på och skuttade. Så vi hoppade av och hästarna blev longerade när jag och Alma gick in för att tränsa Poggan och Affe för de skulle också bara longeras. Vi tog in dom i ridhuset och det första Poggan gjorde var att stegra sig typ två gånger och hon drog nästan iväg med mig. Mne sen lugnade hon sig lite. Så vi ledde runt dom tills dom blev longerade. Och dom var pigga! 
Poggan i full fart!
 
Stallet idag :) Hoppas bara att hästarna håller sig lugna även om ridhuset nästan blåser bort...
 

Fixa praoplats

Nu ska praoplatsen fixas. Berättar vad det är senare, kan iallafall säga att det har med hästar att göra :)

RSS 2.0